Age of Mythology Retold Bu Yıl PC ve Xbox için Piyasaya Çıkıyor

Age of Empires’ın “New Year, New Age” canlı yayını sırasında Microsoft, Age of Mythology Retold sürümünün bu yıl PC ve Xbox konsolları için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Tüm Microsoft oyunlarında olduğu gibi, oyun ilk günden itibaren Game Pass abonelik hizmetinde mevcut olacak.



Age of Mythology Retold Daha Farklı Bir Deneyim Sunacak

Oyunun Sanat Yönetmeni Melinda Rose, oyuncuların bu yeniden yapımda bekleyebilecekleri geliştirmeler hakkında biraz konuştu.

“Sadece motoru yükseltmekle ve World’s Edge’den beklediğiniz tüm yaşam kalitesi iyileştirmelerini getirmekle kalmıyoruz, buna ek olarak sanatı güncellemek için daha da fazlasını yapıyoruz. Bu da yepyeni 3D modeller, yepyeni animasyonlar, dokular, kullanıcı arayüzü, VFX, yani her şey demek.

Age of Mythology: Retold’da, efsane ünitelerinizi teknolojiler aracılığıyla yükselttiğinizde, bu üniteler güç artışını yansıtmak için yepyeni görsel yükseltmelere sahip olacak.

Titanlar duvarlara ve binalara karşı daha güçlü olacak şekilde yükseltildi bu sayede nehirler ve okyanuslar bile onların yıkıcı gücünü durduramayacak.“

Tanrıları Çağırın

Yunan, İskandinav, Mısır ve Atlantis panteonlarından tanrılarınızı seçebilirsiniz. Güçlü şimşek fırtınaları, dünyayı sarsan depremler ve hatta ünlü Nidhogg ejderhasını çağırarak düşmanlarınızı mahvedebilirsiniz. Ya da besleyici yağmurları ve koruyucu Dryad’ları çağırarak halkınızın büyümesine ve gelişmesine yardımcı olabilirsiniz.

Canavarları Serbest Bırakın

Sentorları, Trolleri, Mumyaları ve daha fazlasını serbest bırakabilirsiniz. Güneşin gücünü kullanan mücevherli timsahlardan kudretli tek gözlü Cyclops’a kadar, dünyanın büyük mitolojilerinden esinlenen çeşitli birimlere komuta edebilirsiniz.

Destansı Mitolojik Bir Evren

Sizi uçsuz bucaksız, efsanevi bir dünyaya götürecek 50 görevlik bir sefere çıkın: Truva’nın kudretli surlarını kuşatın, Midgard’ın donmuş çöllerinde Devlerle savaşın ve Mısır’ın değişken kumlarında Osiris’in gizemlerini keşfedebilirsiniz. Bir efsane kahramanı, hatta bir tanrı olabilirsiniz.

Tanrıların Arenası

Tek oyunculu ve eşli oyunda yepyeni Tanrıların Sınavları’nda Labirent’e meydan okuyabilirsiniz. Güçlü Kutsamaları toplayıp, arkadaşlarınıza katılarak, tanrıların savaştığı Arena’nın üstesinden gelmek için yeni zorluklara göğüs gerebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla Oyun Deneyiminizi Geliştirin

Age of Mythology’i 11 arkadaşınızla oynayabilirsiniz: Retold’da sınırsız tekrar oynanabilirlik için rastgele oluşturulmuş düzinelerce harita ve senaryoda kafa kafaya veya gelişmiş yapay zekaya karşı oynayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum yazarken lütfen saygılı olunuz ve Topluluk Kurallarına uyunuz. Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski