MİNECRAFT V1.20.20.21 / 1.20.10.01 FULL APK (BETA / FİNAL)

Minecraft v1.20.20.21 FULL APK

 Hayatta kalma, macera ve açık dünya oyunlarını seviyorsanız deneyebileceğiniz yapımcılığını MOJANG stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. 

Amacınız kontrolünü sağladığınız küpten karakterle bulunduğunuz evrende yaşam alanızı inşa etmek, yeni keşifler yapmak ve düşmanlarınızla savaşmaktır. 

Minecraft v1.20.20.21 sürümü BETA olarak sunulmuştur, tarif kitabı, bazı hayvanlar ve komutlarda yenilikler yapılmış olup hatalar düzeltilmiştir. Minecraft v1.20.10.01 sürümü FİNAL olarak sunulmuştur, oyun içi performans artırılmıştır. 

Tehlikeli canavarlar, detaylı craft sistemi, hayvanlar, köylüler ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Minecraft Play Store’da 154.99TL’dir, 4.910.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

Oyunun Görselleri:




İndirme Bağlantıları:

İNDİR (Final) - Yedek
İNDİR(Beta)

Bilgilendirme : Hem beta hem de final sürümlerini ekledim. Final sürümde sunuculara giriş yapabilirsiniz.

KURULUMU

  • Minecraft Pocket Edition v1.20.20.21 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
  • ÖLÜMSÜZLÜK HİLESİ YOKTUR.
  • Ayrıştırma hatası düzeltilmiştir.
  • Minecraft Pocket Edition v1.0.5.0 sürümünde eklenen Command Block kullanabilmek için yazışma kısmına “/give @p command_block 64” yazınız, blok envantere gelecektir.
  • UYARI : oyunu en yeni özelliklerle oynamak için, yeni dünya oluştururken veya eski dünyanızı düzenlerken yan menüdeki oluştur butonun altındaki oyun kısmından aşağıya inin ve Denemeler bölümü altındaki özellikleri aktif hale getirin.
  • Harita kurarken can’t be opened hatası alıyorsanız, oyunun ayarlar kısmında profil sekmesine gelin (Settings / Profile) “File Storage Location” bölümünü External olarak seçin ve oyunu kapatıp açın, sorun düzelecektir.
  • UYARI : oyun açılışta kapanıyorsa games/com.mojang/minecraftpe/ klasörü içindekileri silip oyunu tekrar açın büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.
  • UYARI : minecraftWorlds klasörünü sakın silmeyin aksi halde tüm oluşturduğunuz Minecraft evrenleri kaybolur.

Yorum Gönder

Yorum yazarken lütfen saygılı olunuz ve Topluluk Kurallarına uyunuz. Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski